Omdömen från gäster

Toppenbetyg på TripAdvisor

Vi får högsta betyg av tidigare gäster på TripAdvisor, världens största webbplats för resor. Läs vad de säger om oss genom att klicka på länken i rutan nedan.

 

 

Fler omdömen från våra gäster

Här har vi samlat ett stort antal omdömen och kommentarer som vi fått genom våra utvärderingsformulär som vi skickar till alla gäster. Läs vad de säger om oss och våra turer.

 

Lappuggla

”Marcus lärde oss mycket om naturen. Vi visste redan en del, men det här var jätteintressant! Efter bara 10 minuter kom ugglan på plats, fantastiskt!”

Kees Van Loenhout – 29/4/2012

 

Vargsafari vinter

”Tack för en fin helg, inga vargar såg vi men vi var dem hack i häl. Intressant att spåra och se vad vargen haft för sig. Vargföredraget på Grimsö var mycket intressant. Janne och Marcus är toppenkillar med stort engagemang och kunskap om naturen.”

Marie O Ingvar Linköping – 24/2/2012

 

Spårningsdag

”Tack för en härlig dag med vargspårning den 4/2. Kul att följa er en dag på ert jobb.”

Mvh Christer, Ramnäs – 4/2/2012

 

Ylande vargar

”Tack för en inblick i vargens villkor och en kul och annorlunda upplevelse.”

Heimo Suutari – 17/9/2011

 

Bäversafrari

”Tack för en härlig kväll med bäverspanning. Skön och avstressande kväll i vacker natur och en mycket trevlig guide.”

Mvh Christer & Ylva i Småmyra – 6/9/2011

 

Vargsafari

”Vilken annorlunda, trevlig och spännande naturupplevelse! Vi fick nöja oss med spåren och spillningen efter vargarna men Marcus ylade ju lika bra som en riktig varg! Tänk att man kan sova så gott i ett tält tillsammans med 12 andra personer! PS – ta med TÄTA regnkläder och välj en pall att sitta på i skogen!”

Eva – 27/8/2011

 

Vargvandring med logi i tältkåta

”Kommer absolut att vara med om på någon av era andra vandringar och då med min man.”

Ylva Nord – 20/8/2011

 

Vargsafari sommar

”En intensiv och angenäm naturupplevelse tillsammans med trevliga och kunniga människor. Såg varglortar och spår men hörde bara några korta gläfs från valparna. Turens upplägg och genomförande var riktigt bra.”

Bo Lenander – 13/8/2011

 

Vargylning

”Kunniga och engagerade guider gör upplevelsen till en höjdare. Att få höra vilda vargar yla i ens närhet en vindstilla, stjärnklar natt ger en känsla av ursprunglig vildmark, äkthet men samtididigt lite overklighet, man har ju bara sett o hört detta på TV/film tidigare. Häftigt!”

Per Crantz – 6/8/2011

 

Bäversafari

”En strålande försommarkväll med bleke på ån, och med många många simstrimmor i vattnet gav oss den ena adrenalinkicken efter den andra för att inte tala om höjdpunkten när bävern dyker upp 3-4 meter från gummibåten och försvinner med ett klassiskt svansplask. Som avslutning blir följda nerströms av en bäver som simmar in simmar ut ett antal gånger mot båten. Riktigt läckert!”

Roland – 14/5/2011

 

Vargsafari

”En toppen helg med suverän naturupplevelse. Bra guider och sköna deltagare med olika bakgrund. Boende och mat i toppklass.”

Lennart Bengtsson – 11/3/2011

 

Vargspårnning

”Stort tack för en härlig upplevelse, vi kommer igen i sommar!”

Lars Westling – 11/3/2011

 

Bäversafari

”En fantastisk kväll där man slås av att man inte behöver åka över halva jordklotet för att få fantastiska naturupplevelser.”

Olof – 16/7/2011

 

Vargsafari

”En oas om man vill fylla på sitt kreative sinne, ge utrymme för eftertanke och vidare perspektiv på vardagen. Fantastistiska medmänniskor Janne och Marcus.”

C West – 2/7/-11

 

Älgsafari

”Vi hade en trevlig och minnesvärd helg med roliga minnen och ett fantastiskt väder. Vi badade, lagade mat över öppen eld, såg älgar och sov i kolarkojor.”

Maria Wedelin Lagerqvist – 4/6/2011

 

Vargsafari

”Obeskrivligt ovanlig och fantastisk upplevelse att sitta tyst i mörkret vid en blank sjö och helt plötsligt få höra en hel varg familj börja yla. Överraskande och fint att boendet var hos en markägare med får som tyckte att det var helt ok att dela skogen med vargarna. De hade ju bra stängsel och vargarna var naturligt skygga!”

Åsa Andersson – 31/8/2013

 

Vargsafari

”Tack Markus och Jan för ett fantastiskt äventyr i en månupplystskog med många vargyl vid en lägereld. Ni gjorde allt för att vi skulle få ett äventyr vilket vi fick. vi kommer gärna tillbaka.”

Maj Günther Svensson – 21/9/2013

 

Vargsafari

”TACK för ännu en underbar och magisk vistelse ute i vargreviret!”

Åsa Andersson – 24/8/2013

 

Vargsafari

”Vargsafari. För den som aldrig har hört vargen yla en mörk natt är detta ett måste. Den upplevelsen slår det mesta och hos Wild Sweden är det nästan 100% säkert att man får höra dom.”

Anders Jonsson – 31/8/2013

 

Vargsafari

”Vill bara tacka för bra infomation om vargen på Grimsö och en spännande kväll och natt i vargskogen. Vi grillade och fick höra vargar yla i månskenet toppen!”

Stig Strand – 17/8/2013

 

Vargsafari

”Cakcageassi – Sensommar. En oförglömlig helg med besök på Grimsö och vaknatt i skogen. En spegelblank tjärn och nästan fullmåne, toalt vindstilla. Du kan se scenen för ditt inre öga, va..? Lägg därtill en lom som ekar från tjärnen intill. Toppa det hela med familjen Gråben som låter oss veta att de delar natten med oss. Vad kan man mer begära??? Svårslaget så det förslår. Tack Wild Sweden o Marcus, vi ses snart igen!”

Krister Ivehult – 17/8/2013

 

Bäversafari

”Vi hade tur med vädret och fick en jättefin tur tillsammans med våra gäster från Norge. Ett 10-tal bäverobservationer i fint ljus gjorde fotograferna i gruppen helnöjda. Bäverön med sina prov på aspträd i olika dimensioner som börjat fällas av bävern är en riktig höjdare!”

Tore Askne – 17/8/2013

 

Älgsafari

”Kul att se Er på TV4 nyhetsmorgon dagen efter vår egen safari. Den publiciteten är ni väl värda.”

Thomas Deinoff – 19/7/2013

 

Älgsafari

”Häftig älgsafari med mycket lyckat utfall. Det allra bästa var alla älgarna vi såg under promenaden.”

Ulf Radler – 2/8/2013

 

Vargsafari

”Att få höra vargar yla på natten alldeles i närheten var helt magiskt!!! Nu är vi sugna på fler safarin!!”

Margaretha Ohlsson – 29/6/2013

 

Vargsafari

”Det var en helt fantastisk upplevelse och duktiga guider i en fantastisk natur.”

Irene O Christer Berg – 29/6/2013

 

Vargsafari

”Ett stort tack till Er för en trevlig och intressant helg. Bra föreläsning och mycket trevlig och kunniga guide.”

Ulla Stenqvist – 6/7/2013

 

Bäversafari

”Bäversafarin 11 juli 2013 var säkert sommarens höjdpunkt (sommaren är inte slut än). Allting blev så lyckat att en överdriven reklambroschyr för en sån här resa inte på långa vägar kan återge vår upplevelse.”

Lasse Lindblom – 11/7/2013

 

Vargsafari

”Tack till Wild Sweden. Vi fick en totalupplevelse i naturen, bra organiserat, bra mat och tältboende. Spännande när vi hörde vargarna yla i natten, mörker i skogen och dimmor över hygget framför, speciellt! Känner ingen besvikelse över att vi inte fick se vargarna, när man ser naturen förstår man att det inte är lätt att få se dem, har man den förväntningen är det nog bättre att besöka en djurpark men då missar man den total naturupplevelsen. Pensionat Uddens boende och mat var toppen!”

Anna-Karin Öberg – 30/7/2013

 

Bäversafari

”Jag kan rekomendera att ni åker på tur med WildSweden. Deras bäversafari samt boendet i kolarbyn var fantastisk. Uppfyllde alla mina förväntningar och lite till.”

Constanza Granado – 15/6/2013

 

Älgsafari

”Spänningen under hela turen steg gradvis under kvällen. Man kände i hela gruppen hur fascinationen på ett tyst sätt bröt ut när vi slutligen fick se älgen på en äng. Fast jag har sett älg förut, så har jag aldrig tittat på den lika ingående och fascinerat innan.”

Gunther Schmidt – 7/6/2013

 

Älsafari

”Ett utmärkt sätt att få uppleva svensk natur och dess vilda djur!”

Gisela Cajbrandt – 7/6/2013

 

Bäversafari

”Fantastisk upplevelse med utmärkt väder, god mat och bävrar i massor!”

Lina Bäck – 18/5/2013

 

Tjäderspel & bävergömsle

”Tack för besöket och för fint mottagande och superbt boende. Jag fick bra bilder på bäver även om det var med högt ISO. Jag kommer gärna tillbaks för att göra nya försök på tjäder.”
Peter Bernerfalk – 28/5/2013

 

Vargspårning heldag

”Gidádálvve – Vårvinter; En helt magisk dag i Gott sällskap med likasinnade människor. Det enda som saknades var sällskapet av Gråben… Tack Marcus o Janne för en fantastisk dag. Om inte förr, så ses vi nog till nästa vinter igen.”

Krister Ivehult – 9/3/2013

 

Vargspårning heldag

”Tack för ännu en trevlig upplevelse med WildSwedens kunniga guider! Alltid lika roligt att lära sig något nytt om våra hemlighetsfulla natur. Och med vetskapen om att djuren är närmare än vad vi anar, gör att vi återkommer i sommar om det går som planerat!”

Stefan Strid – 9/3/2013

 

Vargspårningskurs vinter

”Att färdas i vinterlandskapet, först med bil och sedan med skidor, för att möjligen hitta spår och lämningar efter de skygga vargarna, var i grunden en ren njutning. Turen var spännande och riktigt www.ativan777.com lärorik så tillvida att vi med kunnig hjälp verkligen fann spår, spillning, revirmarkering (betyder:inga fler vargar hit!) och faktiskt rester efter ett fällt byte. Det bytet kom verkligen många till del – andra mindre rovdjur och fåglar – och nästan inget utom det lilla absolut oätbara lämnades kvar. Man förstår vargens viktiga roll för helheten, för ekosystemet, och inser att nog ingen annan art lever ett så utsatt, farofyllt och hårt liv som den. Vi fick inte se någon skymt av varg, men vill man som jag skaffa sig någon chans utöver slumpen att få se en levande varg i det vilda, så är WildSweden god hjälp på traven. Jag kommer att försöka igen! Boendet och maten var helt topp.”

Thommy Gustavsson – 1/3/2013

 

Vargspårningskurs vinter

”Tack för en Fantastisk 3-dagarstur. Mäktigt att få vara i den Svenska Vildmarken med kunniga Guider. Rekommenderas varmt.”

Stefan Alf – 1/3/2013

 

Vargspårning heldag

”Tack för en mycket trevlig vargspårning i Skinnskatteberg! Vi kommer tillbaka!”
Hälsningar Marianne och Torstein – 9/2/2013

 

Vargspårning heldag

”Med stor förväntan på att få se och höra vargen gav vi oss ut i vargreviret. Och vi, det var ett glatt gäng som tillförde en hel del skratt men också höjde spänningen då vi stod tysta tillsammans för att få en glimt av vargen. Den här dagen visade sig inte vargen, men och andra sidan har man en stor anledning att komma tillbaka. Jag vet ju att den fins där och det sista som lämnar en som spårar varg är hoppet:-)”

Hans Andersson – 26/1/2013

 

Vargspårning heldag

”Detta var helt klart en av de bästa dagarna i mitt friluftsliv! Det var fantastiskt att få ta del av guidernas fantastiska kunskap och se hur de arbetar! Att sitta mitt i vargreviret och avnjuta Allans fantastiska fisksoppa runt lägerelden var helt fantastiskt! Jag kommer med största sannolikhet tillbaka och då med hela familjen! Jag var mycket imponerad över vilket underbart företag ni bedriver, jag skulle vilja säga att ni guider har ett av mina personliga drömjobb! Stort tack!!”

Jakob Andersson – 26/1/2013

 

Vargspårning heldag

”Vargsafarin lördagen den 26:e januari var en mycket spännande och givande heldag ute i naturen. Vi fick se väldigt många spår från varg, varghår och det hittades även vargbajs. Guiderna var otroligt duktiga och alla som medverkade var oerhört trevliga. Maten som serverades var även den fantastisk.”

Anna Stolpe – 26/1/2013

 

Vargspårning heldag

”Vi vill tacka Jan och Markus för deras trevliga tillmötesgående och även till hela gruppen som var med på vår helspårningsdag ute i skogen. Det var mycket trevligt och man fick otroligt bra svar på de frågor och funderingar man hade. Maten var underbar och väldigt bra uppordnat där ute i skogen rund lägerelden. Hög mysfaktor och en härlig dag ute i naturen, med känslan av vargens närvaro runt omkring! En mycket välplanerad tur i trevligt sällskap! Vi återvänder gärna och kommer inte dra oss för att rekommendera liknande turer till andra i framtiden!”

Kramar Lisa Bäckström 🙂 – 26/1/2013

 

Vargsafari

”Tack för en fantastiskt natur- och sinnesupplevelse. Det var superhäftigt att höra vargarna i skogen! Väntan var väl värd det!”

Patrik Nuss – 25/8/2012

 

Vargsafari

”Tack för en underbar upplevelse. Kunniga guider som hade mer koll på dessa skygga djur än jag trodde var möjligt.”

Arne Bergquist – 15/9/2012

 

Vargsafari

”Drömmen att få höra vilda vargar yla i den mörka natten har äntligen blivit sann!Ett helt underbart dygn i vargarnas revir.Jag kommer tillbaka igen!Tack Janne och Marcus för en inlevelsefull och utmärkt guidning!”

Åsa Andersson – 15/9/2012

 

Vargsafari

”En härlig upplevelse som jag gärna har igen!”

Magnus Furugård – 15/9/2012

 

Vargsafari

”När elden just brunnit ut ylade ungvargarna i mörkret. Då stannade tiden ett ögonblick. Fantastiskt!!Tack för ett oerhört bra omhändertagande!”

Calle Nyholm – 22/9/2012

 

Bäversafari

”I fredags var vi med på bäversafari, fantastiskt organiserat, bra information, god mat, trevlig grupp men framförallt blev safarin spännande när det mörknade…….på kvällen…..Det verkade att det fanns bävrar överallt, men det var bara grenar i vattnet….Nej slutligen såg vi en riktig stor bäver och det var ett imponerat djur, KANON……..Marcus, tusen tack, det var fantastiskt!”

Anita Eken – 21/9/2012

 

Älgsafari

”Härlig promenad i skogen. Det var spännande redan innan vi såg några älgar. Oerhört kunnig guide.”

Rose-Marie – 6/9/2012

 

Vargsafari

”Tack för en fin helg och härlig naturupplevelse.Först ett intressant föredrag på Grimsö viltforskningsstation om den svenska vargstammnen.Därefter for vi ut skogen och ordnade till lägerplatsen.Innan det började skymma förflyttade vi oss närmare vargarna, bara några hundratal meter ifrån dem. Vi fick höra vargfamiljen i Hedbyn yla under fullmånen, Magiskt!”

Leif O Christina Andersson – 31/8/2012

 

Vargsafari

”Jag kan rekommendera Marcus och Jan i Wild Sweden. De är mycket kunnig och trevliga guider!”

Marianne Lundberg – 7/9/2012

 

Vargsafari

”Ett stort tack för professionell guidning och en enorm upplevelse som ni gav mig, när jag var med på vargsafarin.?Min dröm har alltid varit att få höra vargylning när jag är i skogen och att då sitta i storskogen med en fullmåne på en klar himmel och verkligen få höra vargarna yla gjorde att min dröm gick i uppfyllelse. Att vi sen inte fick se någon varg hade ingen större betydelse.”

Calle Davoust – 1/9/2012

 

Vargsafari

”Tack för en toppentrevlig helg med ett härligt vargäventyr. Så magiskt att höra dom yla i mörkret så nära oss. Ni har lärt oss så mycket om vargen, problemet är bara att nu vill vi lära sig ännu mer. Det var så skönt att komma ut i naturen och va i naturen på riktigt en hel helg. Nu är man riktigt lycklig och kan leva på minnet ett tag. Tack!”

Veronica Forsberg – 18/8/2012

 

Vargsafari

”Tusen tack för en trevlig och väl genomförd vargsafari helg. Nu hade vi oflyt att vargarna hade flyttat på sig men det löste ni på ett bra sätt. Först letade ni/vi på flera platser i reviret och sen tog ni oss med till ett granrevir och genast blev det succé! Hoppas fler personer får upp ögonen för er fina verksamhet och bokar in en tur hos er.”

Andreas Gärdsback – 11/8/2012

 

Vargsafari

”Själva sökandet efter varg är ett äventyr i sig: att med stor försiktighet och öppna sinnen försöka komma i tillräcklig närhet – utan att skrämma – för att kanske få höra varg. Hitta spår och andra tecken och, med riktig tur, kanske få en kort skymt av djuren. Vår grupp drog en vinstlott genom att få lyssna till vargvalpars yl och bjäbb i olika tonarter. De sekunderna är en ljuv frihetens musik som ligger överst på min topplista.”

Thommy Gustavsson – 11/8/2012

 

Bäversafari

”Var på bäversafari och hade en riktigt rolig upplevelse och fick se en massa bävrar. Dagen vart förgylld av att vi fick ett strålande väder just vid tidpunkten för vår safari som inte gjorde det hela sämre. Ett tips till kommande deltagare, ta med er badkläder om vädret tillåter. För platsen där safarin äger rum är otroligt vacker och bjuder sannerligen in till ett dopp i sjön.”

Robert Fredriksson – 11/8/2012

 

Vargsafari

”Har deltagit i vargsafarin och det var en fantastisk naturupplevelse för det första. Att sedan få komma vargar riktigt nära och höra dem yla i natten var oslagbart. En upplevelse jag kommer att bära med mig livet ut. Dessutom ett roligt sätt att träffa nya människor. Välorganiserat. Kan varmt rekommendera detta.”

Cecilia Strömmer – 4/8/2012

 

Vargsafari

”Jag fick detta av min familj när jag fyllde 60 år bästa presenten jag har fått.”

Sture Gustavsson – 21/7/2012

 

Bäversafari

”Vi tackar för en spännande och intressant kväll. våra barnbarn tyckte att det varit en rolig och spännande kväll och var mycket nöjda.”

Britta Gustafsson – 5/7/2012

 

Bäversafari

”Vi var på ett jättetrevligt bäversafari 120705. En perfekt utflykt att ta med sig naturintresserade barn eller barnbarn(som klarar av att vara tysta o sitta still) Vårt 11-åriga barnbarn tyckte det var superspännande. Att sova i kolarbyn var också en höjdare.”

Margaretha Ohlsson – 5/7/2012

 

Bäversafari

”En helt fantastisk kväll med underbara upplevelser och en proffsig guidning. Ett mycket bra upplägg på safarin.”

Elin Hedblad – 26/5/2012

 

Älgsafari

”Jag hade en jättetrevlig upplevelse här, och skulle gärna vilja komma tillbaks!”

Sara Boman 🙂 – 18/5/2012

 

Älgsafari

”Över förväntan! Vi såg 30 älgar på en kväll, vilket kan betraktas som rekordmånga. Mycket trevlig matstund vid underbar sjö. Allt som allt en supertrevlig upplevelse.”

Ansis Grinbergs – 4/4/2012

 

Något alldeles extra!

Att få lyssna på en vargfamilj som ylar i månsken är något alldeles extra! Tack för en mycket väl genomförd safari. Roland, Enhörna